Powered by Jasper Roberts - Blog

Nyårsmiddag 2018 på Södertuna Slott

Gott Nytt År alla fina följare! 
 
Nu står det minsann 2019 i almanackan, och ja, om ni frågar mig så flög verkligen 2018 förbi i all hast. År 2018 bjöd på både toppar oc dalar, som de felsta andra år nog egentigen också atid gör. Det mest minnesvärda jag tar med ig från 2018 är sommaren och tre veckors semester med familjen i Italien. Helt klart årets höjdpunkt! 
På et mer peronsligt plan innbar 2018 för mig en hel del insikter, och jag tog ett par nya beslut som jag verkligen inte ångrat en sekund. Dels så sade jag upp mig från en jobb där jag vantrivdes och gick tillbaka till ett jobb där jag trivs och får möjlighet att växa och ständigt utvecklas. Utveckling är något jag alltid strävar efter, och i höstas tog jag ännu ett beslut i att söka lite nya utmaningar på universitetet igen. Sikta altid uppåt säger jag, och låt inte utmaningar hindra dig! Nu i januari börjar jag plugga igen, allt för att hela tiden sikta högre och göra mig själv bättre. Mer om utbildningen vid annat tillfälle. 
 
Nu är ju hursom 2018 slut, och dess slut firande vi in tillsammans med familj på Södertuna Slott. Jag och min lilla familj åkte tillsammas med barnens faster och hennes familj till Södertuna för att fira Nyårafton, och vilket firande de blev! 
Afternoon Tea utan dess like följt av spa-bad med vedeldad badtunna, följt av biljardspel följt av champagnemingel och en helt fantastisk fem-rätters middag utan dess like. Varmrätten fullomligt smälte på tungan, och jag hade utan problem kunnat äta den alla dagar i veckan. Jag låter helt enkelt bilderna tala för sig själv. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter middagen var det dans och fest innan de sköt upp raketer på slottets bakgård. Barnen var jätteduktiga, och uppförde sig jättefint. De tyckte det var minst lika spännande som vi att vara på ett slott och bara skämma bort oss själva. På morgonen vaknade vi upp i slottskammarna för en fantastiskt god frukostbuffé innan vi begav oss hemåt igen på eftermiddagen. 
 
Nyårsafton 2018: vackert, exklusivt och helt magiskt!
 
Vad har 2019 att bjuda på då tro? Ja, det återstår att se helt enkelt, men jag är ganska övetygad om att det kommer blir förändringens, och den personliga utvecklingens år för min del både på ett personligt plan och arbetsmässigt. Sen kommer ju dessutom min bok ut äntligen i år också, och det är jag så spänd på verkligen! Ja, det känns som att det kommer bi ett bra år det här. 2019, bring it on!